digital.bgНезависимо дали използвате Facebook лично или професионално, важно е да знаете кой

...
digital.bgНезависимо дали използвате Facebook лично или професионално, важно е да знаете кой
Коментари Харесай

Как да разберете кой следва вашия Facebook профил

digital.bg

Независимо дали използвате Facebook лично или професионално, значимо е да знаете кой посещава профила ви отвън вашата група от близки другари.

Хората могат да ви следват безшумно и назабележимо, вместо да ви изпращат молба за другарство (ако профилът ви е по-скоро публичен, в сравнение с частен), което значи, че изявленията ви ще се демонстрират в техния фийд, без ваше познание.

 

С други думи, може би някои хора виждат вашите публични актуализации по-редовно, в сравнение с си мислите. Ако се питате по какъв начин да разберете кой следва вашия Фейсбук профил или страница, разгледайте информацията на Business Insider, която дава вярната тенденция.
Как да видите кой ви следи във Фейсбук?
1. Отидете в раздела с приятелите си и изберете секцията „ More “.

 



 

2. Кликнете върху „ Following “.

 



 

3. Превъртете листата с цел да видите кой ви следва.

 



 

Оттук можете да изпратите молба за другарство до всеки, който ви следва, в случай че не са деактивирали тази алтернатива. Фейсбук ви демонстрира и всички взаимни другари, които имате. По този метод можете да видите по какъв начин може да сте свързани и за какво този човек може да е почнал да ви следи.
Как да видите кой следва вашите Фейсбук страници?
Освен да видите кой следва персоналния ви профил, можете също да ревизирате кой „ следва “ вашите Фейсбук страници, без да са включени хората, които ги „ харесват “. Потребителите на Фейсбук могат да изберат да „ следват “ една страница, без да я харесват. Когато решат да я „ харесат “, това автоматизирано включва и функционалността „ следвай “, в случай че потребителят не я изключат.

 



 

За да видите кой следва страницата ви, уверете се, че сте в раздела „ страница “ в профила си. След това превъртете надолу, до момента в който видите тази секция в дясната странична лента.



Тук можете да видите броя на харесванията на страницата, които сте получили, само че също и броя на идващите я. Тези числа могат да се разграничават, защото, както е упоменато нагоре, потребителите могат да изберат или да следват и да харесват, или просто да създадат едното или другото.

 

Трябва да извършите още няколко стъпки, с цел да видите тъкмо кой следва вашата страница:

1. Отворете таба „ Settings “ на вашата страница.

 



 

2. Кликнете върху „ People and Other Pages “ в лявата странична лента.

 



 

3. Превключете менюто, с цел да изберете „ People Who Follow This Page “.



Това ще ви покаже кой понастоящем следва страницата ви.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР